Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KépKép 

Nemzetközi Ökumenikus Testvériség
(Net For God)

 

 A Net For God egy világméretű IMAHÁLÓ,
melyet az ima, a képzés és az evangelizáció fog össze.
 

Az imaháló 2000-ben alakult a Chemin Neuf (Új Út) Közösség kezdeményezésére az egyházaink és országaink közötti békéért és egységért.

Ma 67 országban 15000 tagja van.

A NFG összejöveteleken minden hónapban közösen megnézünk egy 30 perces filmet, mely lelki képzést nyújt és segít tudatosítani, hogy a Szentlélek hogyan működik a világban. A filmet beszélgetés és közös imádság követi.

 

Magyarországi imaháló csoportok:

  • Bodrogolaszi 
  • Budapest
  • Köröm
  • Neszmély
  • Sárospatak
  • Siófok
  • Vác

Az összejövetel időtartama 60-90 perc. Siófokon minden hónap utolsó szerdáján kapcsolódunk be az imahálóba az aktuális film megtekintésével, melyet a témáról szóló beszélgetés és közös imádság követ. Az aktuális alkalom pontos időpontját és helyszínét a programok listájában lehet megtalálni.

 

MEGNYÍLNI
mások különbözőségére és
gazdagságára, hogy egy
nemzetközi ökumenikus
testvériséget alkothassunk.

 

Ha az összes keresztény gyülekezethez tartozó hívek egyre nagyobb sokasága ölelné körül a Földet egyetlen hatalmas hálót alkotva, mint láthatatlan monostor, ahol mindannyian egyesülnek Krisztus imájával az egységért, vajon nem lenne-e az a keresztények egységének hajnala, mely felvirrad a világra? Vajon nem ezt az őszinte, mély és lángoló lelki nyitást várja az Atya, hogy megvalósuljon a látható egység?”

Paul Couturier atya 1944.

Ima a keresztények egységéért:

Úr Jézus, ki azért imádkoztál, hogy mindnyájan legyenek egy, kérünk Téged a keresztények egységéért, úgy ahogy Te akarod, azokkal az eszközökkel, melyekkel Te akarod. Add Szentlelkedet, hogy érezzük a szakadás fájdalmát, lássuk bűnünket, és minden reményt meghaladóan reméljünk. 

 

Honlap: www.chemin-neuf.huwww.netforgod.org

A honlapon régebbi filmek is megtekinthetők!!! Ezzel kapcsolatban érdeklődjön a plébánia E-mail címén.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!