Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Plébániánk állandó programjai

Imacsoport -  Keddenként a hittanteremben az esti misétkövetőleg

Rózsafüzércsoport közös imádsága - Szerdánként a templomban az esti misék előtt 1 órával

Csendes szentségimádás - Minden hónap utolsó vasárnapján du. 3 órától az esti mise előttig a templomban

Szentségimádási óra - Minden hónap első csütörtökén az esti szentmisét követőleg

Házas közösség - Minden hónap második vasárnapján 16 órától gyűlünk össze a plébániai hittanteremben. A családot, házasságot érintő aktuális témáról szóló előadást, megosztás, imádság, és éneklés követ. Minden házaspárt sok szeretettel hívunk és várunk.

Net For God - A NFG összejöveteleken minden hónapban közösen megnézünk egy 30 perces filmet, mely lelki képzést nyújt és segít tudatosítani, hogy a Szentlélek hogyan működik a világban. A filmet beszélgetés és közös imádság követi. Siófokon minden hónap utolsó szerdáján 18 órai kezdettel a Református templom alagsorában (Siófok, Tanácsház u. és Kele u. sarkán) kapcsolódunk be az imahálóba. Tovább...

Ministránsfoglalkozás - Szombatonként a sekrestyében 16 órai kezdettel

Cserkész csapat mise - Minden hónap első vasárnapja 10 órás szentmise keretében

Gitáros szentmise - nincs előre kimondott időpont, a kezdőlapon hirdetjük a pontos alkalmat. Általában a vasárnapi 10 órás szentmise keretében tartjuk.

 

 

Nagyböjt - Péntekenként fél órával az esti szentmisét megelőzően keresztúti ájtatosságot végzünk a plébániatemplomban.

Május - A Szűzanya tiszteletére egész hónapban az esti szentmiséket megelőzően negyed órával májusi-Loretto-i litániát végzünk.

Október - A hónap minden napján fél órával az esti szentmisét megelőzően rózsafüzér imádágot végzünk a plébániatemplomban.

 

 

 

(További programok, esetleges programváltozások a honlap Bemutatkozás pontja alatt megtalálhatók. Általában a heti aktuális programok az adott héten éppen kiadott Egy Jó Szó hátoldalán is megtalálhatók)